23 Aug kl. 19.20

Skola, jobb och lite till jobb

Då har man gått en hel vecka i skolan (redan) det känns ganska konstigt men ändå roligt. Vi får ju äntligen gå utanför skolan :D man känner sig ju så friiii! På Måndag ska vi ha triatlon (vet ej hur det stavas) med åk 7-9. Vi ska börja borta i Helsingborg "city" friabad, där simmar vi 200m hoppar på cyklarna blöta och våta, cyklar 9-10 km (nästan en mil!) och sedan springer vi 8km till... Jobbigt kommer ju bara förnamnet vara :/
Men samtidig ser jag fram emot det! Det ska bli spännande på något sätt.

Detta är mitt första inlägg från mobilen faktiskt! Hoppas det nu ser bra ut på datorn också... Men iallafall Tess och jag var ute och fotade varandra i förra veckan (tror jag) så nu ska jag försöka lägga upp en bild också. Bilden är på mig, jag tog endast den bästa för jag har ingen annan på mobilen ;)

(Hoppas den inte blir allt för "pixlad")

Postat i kategorin:
17 Aug kl. 19.31

min underbara kisekatt

efter en lång dag i soffan passar nu min katt på att slappna av och pusta ut....
det är ibland väldigt ansträngande att sova, äta, vila hela dagarna. snacka om att jag kommer vara avundsjuk på morgonen när jag ska till skolan tidigt och hon ligger kvar och njuter, livet är orättvist :( haha!
förresten, om en dag börjar skolan! ska bli sådär kul :/
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: foto
08 Aug kl. 22.37

En drömlik dag ♥

för någon dag sedan var jag hos Elin. vi började dagen med att åka till stallet och rida, mocka, ja allt sådant. sedan åkte vi hem till henne och badade,.. typ hela degen. vi testade även ett undervattensskal till hennes mobil, jag ska säga att jag ungefär hela tiden var rädd att det skulle läcka eftersom jag själv har varit med om en vattenskada i min mobil... men i alla fall så kommer nog en video upp få Elins videofyme, elinlc. kl 18.00 bar det av till stallet igen, men den här gången i vita klänningar och lockigt hår. vi skulle ut barbacka och fotas! det blev helt sagolika bilder (enligt mig) det var så härligt och sitta i sin vita klänning på en öppen åker ♥ här kommer bilderna, hoppas ni gillar min fotobomb, haha :)
 

♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: dellina
08 Aug kl. 21.45

Vardagslyx

nu när det är sommarlov märker jag att det, för mig har blivit lite av
"lördag hela vecka" om man säger så... hehe, här kommer en bild på en liten tårta jag fixade till familjen♥
 
 
 
 
Postat i kategorin:
08 Aug kl. 21.26

badar med Dellina

här kommer några bilder på när Dellina och jag badade en gång. kommer aldrig glömma den dagen ♥
 
 
 
Postat i kategorin: dellina
08 Aug kl. 20.24

Dålig uppdatering - Jag vet!

jaha,.. nu har min blogg varit som närmast medvetslös typ i flera månader, alltså, det har inte hänt någonting! jag har inte skrivit något inlägg eller fixat någonting. jag har inte riktigt orkat.. min bloggdesign är kass och alla inlägg också, men nu har jag typ bestämt mig, jag vill ha en fin blogg men samtidigt vill jag ändå skriva här. så ni får stå ut med att min blogg just nu är en krigszon, fokusera på inläggen och bilderna, försök i alla fall :) det var allt för mig. hejdå ♥ 
Postat i kategorin: