29 Apr kl. 20.18

New in ♥

När vi va i Göteborg passade jag på att köpa lite saker som jag behövde. det som jag köpte kan ni se här nedanför... Jag blev väldigt nöjd med mina inköp eftersom jag verkligen behövde nya stövlar och skor. dellina fick ett fint pannband/pannrem med diamant liknande detaljer. Såklart att dellina också ska få något. Sedan köpte jag även två Iphoneskal, kanske inte så viktigt men jag är typ helt beroende av skal!

Här kommer även lite detaljbilder. Vi hörs ♥

 
 
 
 
Postat i kategorin:
28 Apr kl. 14.46

Gothenburg Horse Show ♥

Jag bara älskar känslan av att sitta inne i Skandinavium! Hästarna, publiken, alla uppträdande, ja allt!
Götheborg Horse Show inträffar en gång om året, hur vore det att missa en sådan sak? Vi var nära att inte få några biljetter = superledsen. Men tillslut hittade vi fyra biljetter, och inte nog med det. vi satt på första raden under förmiddagen och på 8:de raden på kvällen/eftermiddagen. Kan det bli mycket bättre?
Som jag längtade till att få se detta. Vi gick och handlade lite häst saker till Dellina och mig, träffade kändisar och allt sådant som man inte trodde skulle kunna hända en sådanhär dag. T.e.x fic jag stå med nere när de delade ut priser till vinnarna av YoungRiders! Där stog jag i min pippitröja och kände mig stolt... Haha. Eftersom jag hade varit med inne med pappa (Det var han som delade ut något pris eftersom hans jobb sponsrade HorseShow) så fick jag en liten rosset som minne. den var jätte söt och fin! så nu har jag en rosset hemma som det står "Gothenburg Horse Show" på. ja, det var en fartfylld dag med mycket spänning! Roffe (Rolf Göran Bengtsson) kom Trea och jag snodde till mig hans autograf... så gårdagen var helt fantastisk! Nu kommer lite bilder från tävlingarna och uppvisningarna. Jag orkade ingte lägga ut dem igår eftersom man var ganska trött efter att ha gått upp klockan 05.30 på morgonen och kommit hem 01:30. se och njut...♥
 
 
 
Postat i kategorin: foto, hästar
17 Apr kl. 18.34

Välkommen till mig!

Hejsan! Jag heter Lina Reinhold och är snart 13 år.
Jag har skaffat en blogg här på blogg.se, (som var väldigt onödigt att skriva) nu som jag hållt på att fixa med i några veckor (Slitsamt). Men nu är jag klar och hoppas ni tycker om den och tittar in någon gång om du har tid över i ditt liv. Som ni ser så är jag ganska dålig på att börja ett inlägg... kom på att ni kanske slulle vilja veta lite mer om mig och vad denna bloggen kommer handla om :) Mina Intressen: RIDNING, fotografering, rita/ måla/ greja/ fixa/ dona och att leva. Det är ju faktiskt det som den kommer handla om. RIDNING, fotografering, Min vardag... och lite allt möjligt faktiskt!
Nä! nu börjar jag frysa, tänkte nog gå in faktiskt. Har suttit ute hela dagen sedan jag kom hem från skolan- det har varit super mysigt! Fint väder till på köpet hade jag också! Så vi ses i nästa inlägg. HAJDÅ!
 
 
Postat i kategorin: